Skip συνδέσμους

Κβαντική Βιοανάδραση – Μελέτη περίπτωσης #1

από την Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.
Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Delaware, USA

Case Study #1: Μ., γυναίκα, 45 ετών

Προβλήματα: Υπέρβαρη, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Πόνος στο στομάχι και φούσκωμα, Πεπτικά προβλήματα, Δυσκοιλιότητα, Αναιμία, Στρες, Κατάθλιψη, Αϋπνία, Χρόνια Κόπωση, Εθισμός στην καφεΐνη και Εθισμός στη ζάχαρη.

Ήταν σε μια κατάσταση απελπισίας, απόγνωσης και κατάθλιψης για χρόνια. Υπέφερε επίσης από συνεχείς πόνους στην πλάτη. Ένιωθε αιχμάλωτη του δυστυχισμένου παρελθόντος της, θυμωμένη, ανήσυχη και οξύθυμη. Αυτά τα συναισθήματα δεν της επέτρεπαν να απολαύσει την παρούσα κατάστασή της.

Αρχικός βαθμός πόνου: Σε μια κλίμακα από το ένα έως το δέκα, εξέφρασε ότι είχε οκτώ επίπεδα πόνου. Είχε δυσκολία στο περπάτημα και την άσκηση λόγω της πεπτικής δυσφορίας και της χρόνιας κόπωσής της. Ήθελε να βρει τη βασική αιτία και γιατί το σώμα της δεν μπορούσε να ιαθεί.

Έμεινε έκπληκτη με τα αποτελέσματα. Ο πόνος της ανακουφίστηκε με συγκεκριμένα προγράμματα ρύθμισης του πόνου και μυϊκής επανεκπαίδευσης με την μέθοδο της Κβαντικής ΒιοΑνάδρασης. Με κάθε συνεδρία άλυτα συναισθηματικά ζητήματα απελευθερώνονταν και επιλύονταν. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο και κάνοντας το  συναισθηματογράφημα σε κάθε συνεδρία, συνειδητοποίησε ότι πολλά παιδικά τραύματα ήταν παγιδευμένα ενεργειακά στο σώμα της.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα υγείας και τον πόνο της ήταν ένα μήνυμα που μεταδόθηκε από το σώμα ότι τα συναισθήματα και οι σκέψεις της επηρέασαν ολόκληρη τη βιοχημεία της. Με κάθε συνεδρία ένιωθε αμέσως ανακούφιση και χαλάρωση. Ένα μοναδικό πρόγραμμα στο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), Disrupt the Hypothalamus Connection «Διακοπή της σύνδεσης της του υποθαλάμου  και της χοληδόχου κύστης», βοήθησε στη μείωση των εθισμών της στη ζάχαρη και την καφεΐνη. Η Μαρία κατάλαβε ότι τα συμπτώματά της ήταν ένας συνδυασμός θυμού, απογοήτευσης και αγανάκτησης που επηρέαζαν την πέψη, τους μύες της και την κυτταρική και νευρική μνήμη, διεγείροντας τον σωματικό και ψυχολογικό της πόνο, ο οποίος ενεργοποιούνταν από αναμνήσεις του παρελθόντος.

Με ελπίδα και ενθάρρυνση, η Μαρία εκπαιδεύτηκε στη σημασία της οργάνωσης, της εργασίας με τη διατροφή, την αποτοξίνωση, τη σωστή ενυδάτωση, τα φυσικά συμπληρώματα και τα βότανα, τη βελτίωση του ύπνου, τη σταδιακή αύξηση της κίνησης, τη διαχείριση του στρες, τη σημασία του διαλογισμού με βαθιά αναπνοή καθώς και δουλεύοντας με θετικές επιβεβαιώσεις και ευγνωμοσύνη. Η Μαρία είχε δείξει βελτίωση στη σύσταση του σώματός της, στο βάρος της, στη νέα της θετική προοπτική και στον τρόπο ζωής της.

Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών παρακολούθησης, θεραπείας και σάρωσης της κατάστασης της υγείας της και καθοδήγησής της σε συγκεκριμένες διατροφικές τροφές για βέλτιστη ζωτικότητα, έχασε 24 κιλά. Τα επίπεδα σιδήρου και φεριτίνης της ανέβηκαν.

Είχε περισσότερη ενέργεια, κοιμόταν καλύτερα και άρχισε να χορεύει «Λάτιν», που της άρεσε δύο φορές την εβδομάδα. Τις άλλες πέντε ημέρες, ενσωμάτωσε το περπάτημα στη φύση για σαράντα πέντε λεπτά την ημέρα αμέσως μετά τη δουλειά πριν πάει σπίτι. Δεν είχε πλέον δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και πόνους στο στομάχι της.

Η Μαρία έκανε ένα «Κβαντικό Άλμα», το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια ολική μεταμόρφωση του σώματός της, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της υγείας και της ζωής της με θετική προοπτική. Έφτασε σε ένα σημείο να βλέπει σοφία πίσω από τα γεγονότα που έχει ζήσει και τα θεωρεί πηγή γνώσης και δύναμης. Ήταν ικανοποιημένη και εγκατέλειψε όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μόλυναν το ενεργειακό της πεδίο, το οποίο εξάντλησε τη ζωτικότητα της.

Δεν ήταν πλέον απογοητευμένη, θυμωμένη ή αγανακτισμένη και τώρα είχε καλύτερη προοπτική για τον εαυτό της και τον κόσμο γύρω της. Η πρόοδος και η επιτυχία των συνεδριών της βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο στην Κβαντική Βιοανάδραση αλλά σε μια Ολοκληρωτική Ιατρική Προσέγγιση (Quantum Integrative Medicine), η οποία περιελάμβανε ψυχολογική, συναισθηματική και νοητική συμβουλευτική επίλυσης βασικών υποκείμενων ζητημάτων κατά την αντιμετώπιση της Ασυνείδητης Αντιδραστικότητας στην κυτταρική μνήμη (Unconscious Reactivity -cellular memory) στο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), που ήταν η ρίζα στα προβλήματα υγείας της που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της. Με τις θεραπείες της αναγνώρισε τη θετική, υγιή επικοινωνία και έκφραση. Αυτό τη βοήθησε να λύσει τους εθισμούς και τα συμπτώματά της.