Skip συνδέσμους

Ευ Ζήν

Εισαγωγή.

Το S-ENSO είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείται από τη συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης. Η συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να ανταλλάσει πληροφορίες με τη συσκευή και να ανιχνεύει τα φυσικά, συναισθηματικά και περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα που δεν επιτρέπουν στα κύτταρα του συστήματος να είναι απόλυτα συγχρονισμένα και να λειτουργούν όπως φυσικά έχουν σχεδιαστεί.

Το πρόγραμμα S-ENSO εστιάζει στα μπλοκαρίσματα τα οποία επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση και είναι πιθανό να επιταχύνουν την φθορά του οργανισμού. Στόχος του είναι να επιβραδύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία της γήρανσης και να βελτιώσει την εξωτερική εμφάνιση. Λειτουργεί σε ένα εξελιγμένο επίπεδο και είναι σε θέση να ανακουφίσει τις εντάσεις και το στρες συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία των οργάνων, στη μείωση του βάρους, της αϋπνίας και του εθισμού.

Το S-ENSO προάγει την δυνατότητα βαθιάς χαλάρωσης του οργανισμού, τη μείωση του στρες, την αρμονική σχέση νου και σώματος, και τη βέλτιστη εμφάνιση. Αυτά επιτυγχάνονται με:

 • Ενορχηστρωμένες μουσικές συνθέσεις σε τόνους Solfeggio που θέτουν το άτομο σε βαθιά χαλάρωση
 • Απεικονίσεις και ασκήσεις ακουστικής χαλάρωσης οι οποίες προκαλούν αυτόματες σκέψεις για θετική αυτοεκτίμηση, εικόνα του σώματος, ανακούφιση του στρες, διαχείριση του βάρους και πολλά άλλα
 • Ψηφιακή διεπαφή υψηλής ταχύτητας, η οποία εκπέμπει ήπια, σχεδόν μη αισθητή δόνηση που βελτιώνει την όψη της εμφάνισης, ανακουφίζει από την ένταση των μυών, ρυθμίζει την ψυχική κατάσταση και μαλακώνει τις γραμμές του προσώπου.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του συστήματος αναζωογόνησης S-ENSO.

Μείωση Στρες

Ο όρος «στρες» προέρχεται από την Λατινική λέξη stringer (να τραβάς σφιχτά). Αυτό το σφίξιμο που επηρεάζει το σώμα κατά την διάρκεια του στρες, έχει βλαβερή επίδραση στο δέρμα. Μπορεί να σηματοδοτήσει την εμφάνιση ακμής, καθώς και την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Επιπλέον, το στρες μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πρόωρων ρυτίδων. Το στρες έχει τεράστια σημασία για τον τρόπο που φαινόμαστε, για τον τρόπο που νιώθουμε και για το πώς το σώμα μας επιδιορθώνει τον εαυτό του ενώ έχει εκτεθεί σε επιβλαβείς συνθήκες.

weight-loss

Μείωση Βάρους

Το στρες μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση του λίπους στο σώμα με διάφορους τρόπους. Όταν το λίπος πρωτο-παρουσιάζεται προκαλεί στο σύστημά μας μία χημική αντίδραση, συγκεκριμένα υπερχείλιση της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης. Η κορτιζόλη προκαλεί τη μεγέθυνση μεμονωμένων λιποκυττάρων και τη συσσώρευση κοιλιακού λίπους. Η κορτιζόλη μπορεί επίσης να προκαλέσει την επιβράδυνση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αύξηση βάρους από αυτή που θα είχε ο οργανισμός κανονικά αν δεν βρισκόταν σε κατάσταση στρες. Είναι επίσης γνωστό πως το στρες μπορεί να προκαλέσει λαιμαργία.

Με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO μπορεί να μειώσει την αποθήκευση λίπους καθώς καταφέρνει τη σωστή διαχείριση του άγχους και την ανάρρωση από παρατεταμένο στρες. Όπως αναφέρθηκε, τα υψηλότερα επίπεδα στρες συνδέονται με την περίσσεια στην αποθήκευση λίπους και την αύξηση του κοιλιακού λίπους. Το S-ENSO διεγείρει την μνήμη, υπενθυμίζοντας στο σώμα ότι τα πεπτικά όργανα θα κάνουν αυτά που ήταν σχεδιασμένα να κάνουν εύκολα και φυσικά. Ο κατευθυνόμενος οραματισμός παίζεται στον συνειδητό νου σε μία κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης στην διάρκεια μιας συνεδρίας, αντηχώντας στο σώμα τη δύναμη πιο υγιεινών επιλογών όταν ψάχνει για τροφή. Το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO μπορεί επίσης να παράσχει υποστήριξη για τους τρεις τύπους διατροφικών διαταραχών, την ψυχογενή ανορεξία, την βουλιμία και την υπερφαγία. Η σημαντικότητα στη διαχείριση του στρες υπογραμμίζεται από ένα πλήθος μελετών που ερευνούν τους εκλυτικούς παράγοντες των διατροφικών διαταραχών και καταδεικνύουν ότι τα στρεσογόνα γεγονότα είναι μεταξύ των πρωταρχικών αιτιών.

Μείωση Αϋπνίας

Η αϋπνία που προέρχεται από το στρες, κλινικά γνωστή ως παροδική αϋπνία είναι ο πιο κοινός τύπος αϋπνίας. Είναι εκτιμώμενο πως το ένα τρίτο του πληθυσμού θα υποφέρει από αϋπνία σε κάποιο στάδιο της ζωής του. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται τουλάχιστον 6 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των: στέρηση ύπνου REM, απώλεια επαφής με την πραγματικότητα, προβλήματα πέψης, υψηλή χοληστερόλη, παχυσαρκία, μυϊκούς πόνους, πονοκεφάλους και κατάθλιψη. Το Σύστημα Αναζωογόνησης S-enso μέσω των κυμάτων θήτα και των τόνων Solfeggio μπορεί να επιτύχει βαθιά κατάσταση χαλάρωσης, προσφέρει ξεκούραση και εκπαιδεύει τον οργανισμό να αποκρίνεται εύκολα στη χαλάρωση. Με αυτόν τον τρόπο o βαθύς ύπνος έρχεται φυσικά και αβίαστα μειώνοντας σημαντικά την αϋπνία.

sleep-disorders
beauty-face

Βελτίωση Εμφάνισης

Ο Gregory Landsman, συγγραφέας του Face and Fitness (2009), διευκρινίζει ότι τα υψηλά επίπεδα στρες έχουν άμεση επίδραση στο πρόσωπο ενός ατόμου. Αναφέρει ότι άνθρωποι με λιπαρό δέρμα βιώνουν αύξηση στην έκκριση λιπαρότητας που μπορεί να οδηγήσει σε ακμή. Αντιθέτως, το ξηρό δέρμα όταν επηρεάζεται από το στρες είναι πιθανό να εμφανίσει ερυθρότητα ή φλεγμονή. Το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO χρησιμοποιεί δονήσεις μικρο-φορτίων για να βελτιώσει με ασφάλεια την εμφάνιση του δέρματος. Το λίφτινγκ προσώπου με μικρο-φορτία χρησιμοποιεί υψηλής αποτελεσματικότητας τεχνολογίες που βοηθούν στην ενεργοποίηση των χημικών στο δέρμα του προσώπου που είναι υπεύθυνα για την υγεία και τη ζωτικότητα. Αυτές οι δονήσεις μικρο-φορτίων βοηθούν επίσης στη χαλάρωση του σώματος και μειώνουν τα στρεσογόνα ανθυγιεινά πρότυπα έντασης, γεγονός που επηρεάζει τη νεανική εμφάνιση του δέρματός μας.

Οι τεχνολογίες μικρο-φορτίων που προσφέρονται με το Σύστημα Ανανέωσης S-enso μπορεί να επιτύχουν:

 • Βελτιωμένο μυϊκό τόνο σε πρόσωπο και λαιμό
 • Ανύψωση στα μάγουλα και τα φρύδια
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία στο πρόσωπο
 • Μείωση και εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Απολέπιση του δέρματος
 • Ενισχυμένη λυμφατική παροχέτευση
 • Αποκατάσταση των βλαβών στο δέρμα από τον ήλιο
 • Βελτίωση στο χρώμα του δέρματος
 • Δυνατότητα διείσδυσης προϊόντων ομορφιάς (E-fuse)

Πολλοί, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν άμεση εμπειρία από τη μεταμόρφωση που προκύπτει από το S-ENSO: βελτιωμένος δερματικός τόνος, αυξημένη ελαστικότητα, μείωση των μαύρων κύκλων, μείωση της ακμής και μείωση των λεπτών γραμμών είναι μία σειρά των μαρτυριών που έχουν περισυλλεγεί.

Μείωση Εθισμού

Το Health Resource Network έχει καταγράψει το στρες ως την κύρια αιτία για την ανάπτυξη του ακλοολισμού, της παχυσαρκίας, των αυτοκτονιών, του εθισμού στα ναρκωτικά, στα τσιγάρα και άλλες επιβλαβείς συμπεριφορές. Ερευνητές στο πεδίο των εθισμών θεωρούν τον εθισμό ως ανταπόκριση στο χρόνιο στρες. Γιατροί και ψυχολόγοι συνιστούν στα άτομα που υποφέρουν από κάποιον εθισμό να διαθέτουν 30 λεπτά κάθε μέρα για να χαλαρώνουν, να αναπνέουν βαθιά και να προσπαθούν να μην σκέφτονται τα στρεσογόνα που μπορεί να ενισχύουν την ανάγκη για χρήση.

Το συστατικό του κατευθυνόμενου οραματισμού σε μία συνεδρία S-ENSO ενθαρρύνει τον ακροατή να απομακρυνθεί από την ανάγκη να καταναλώσει οποιαδήποτε βλαβερή ουσία που θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένηση του σώματος.

Κβαντική Βιοανάδραση Quantum Biofeedback sugar-addiction
Κβαντική Βιοανάδραση _ Quantum Biofeedback self-confidence

Ενίσχυση Αυτοεκτίμησης

Οι λέξεις που συνθέτουν τους ήχους του περιβάλλοντος ενός ανθρώπου έχουν άμεση σχέση με τον αυτοσεβασμό, την αγάπη στον εαυτό μας και την αυτοεκτίμηση. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να επηρεάσει άντρες, γυναίκες και παιδιά από κάθε δημογραφική κατηγορία ή γεωγραφική θέση. Τα παρακάτω περιγράφουν μία σειρά ερευνών που διενεργήθηκαν από ειδικούς στο θέμα της αυτοεκτίμησης και συνδέει τους θετικούς ήχους του S-ENSO ως έναν τρόπο βελτίωσης της αυτοεκτίμησης.
Έρευνα που διενεργήθηκε από τον Dr. Tomatis, οποίος έχει δημιουργήσει θεωρίες σχετικές με την εναλλακτική ιατρική της ακοής και της ακρόασης γνωστές ως Μέθοδος Tomatis (Tomatis Method) ή Audio-Psycho-Phonology (APP) δείχνει ότι οι ήχοι που ακούμε επηρεάζουν την ισορροπία και τον συντονισμό του σώματός μας. Μετά από την αρχική εισαγωγή θετικών ήχων, το σώμα βρίσκεται σε μία γενική αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής γαλήνης και αίσθηση ελευθερίας που μπορεί να βοηθήσει στην πρόσληψη και στην εκπομπή πληροφοριών.
Η Elaine Sihera μία παγκοσμίως γνωστή αυθεντία στην συναισθηματική υγεία έχει επίσης μελετήσει τα αποτελέσματα της σχέσης του ακουστικού ερεθισμού με της αυτοεκτίμησης. Η Sihera βρήκε ότι οι λέξεις έχουν ισχυρό ρόλο στην ώθηση της αυτοεκτίμησής μας, της πίστης στον εαυτό μας και στην αυτοπεποίθησή μας. Προσθέτει πως οι λέξεις μπορούν να βεβαιώσουν ή να επικυρώσουν την συναισθηματική αίσθηση του εαυτού μας και συνεχίζουν να συντονίζονται μαζί μας μετά από μεγάλες χρονικές περιόδους.

Εξαιτίας αυτής της ισχυρής σύνδεσης ανάμεσα σε ό,τι ακούμε και στην αυτοεκτίμησή μας, είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να επανεπιβεβαιώνουμε την αυτοπεποίθηση και την αγάπη προς τον εαυτό μας ειδικά αν έχουμε ακούσει μία σειρά αρνητικών ακουστικών ερεθισμάτων. Η λεκτική κακοποίηση είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αλλά έχει καταγραφεί ότι είναι ο πιο κοινός τύπος κακοποίησης και έχει την μεγαλύτερη διάρκειας επίδραση στην αυτοεκτίμησή μας˙ ό,τι ακούγεται έχει άμεση σύνδεση με την αυτοεκτίμηση.

Επιπλέον, υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα στο στρες και την αυτοεκτίμηση. Αν ένα άτομο παλεύει με την αυτοεκτίμηση, διαρκώς ψάχνει έγκριση και αποδοχή. Αυτή η αδιάκοπη ύπαρξη αυτο-αμφισβήτησης δημιουργεί μία κυκλική αδυναμία να λάβει αποφάσεις. Αυτή η αναποφασιστικότητα οδηγεί σε μία αύξηση του στρες.
Σύμφωνα με τον κλάδο της ψυχολογίας υπάρχει η θεωρία του κέντρου ελέγχου που προσδιορίστηκε ως «Η αντίληψη των παραγόντων που ευθύνονται για ένα αποτέλεσμα ή γεγονός» και εξηγεί πως τείνουμε να τοποθετούμε τον πυρήνα και την έδρα του ελέγχου στη ζωή μας είτε εσωτερικά (εγώ έχω τον έλεγχο), είτε εξωτερικά (οι άλλοι ή/και συνθήκες ελέγχουν τη ζωή μου). Ένα άτομο με πολύ υψηλό εσωτερικό κέντρο ελέγχου πιστεύει ότι οι ίδιες του οι πράξεις προκάλεσαν τα αποτελέσματα των γεγονότων αγνοώντας την πιθανότητα ότι μπορεί να ευθύνονται άλλοι άνθρωποι ή συνθήκες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρκετά εύκολα η αυτοεκτίμηση του όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO προπονεί μέσω ενός συνδυασμού μουσικών και ακουστικών ερεθισμάτων για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Η διπλή δόση θετικότητας με την ενίσχυση στην απόκριση της χαλάρωσης και της θετικές προτάσεις λειτουργεί ευεργετικά στην αυτοεκτίμηση και στη μείωση του στρες καθώς επίσης μπορεί να βοηθήσει το άτομο να μάθει πώς να ανταπεξέρχεται στο στρες ειδικά όταν το θέμα είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Προγράμματα λειτουργίας του S-ENSO

Τα προγράμματα του S-ENSO ονομάζονται Rejuvenations και μπορούν να επιλεχθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Η συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 90 λεπτά.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

 • Energy Restoration – για αποκατάσταση ενέργειας
 • Anti-Aging – για νεότητα
 • Stress Reduction – για μείωση προσωπικού στρες
 • Environmental Stressors – για μείωση περιβαλλοντικού στρες
 • Face and Beauty – για βελτίωση της όψης του προσώπου, ομορφιά και λάμψη
 • Weight Management – για διαχείριση βάρους
 • Skin and Hair – για δέρμα και μαλλιά
 • Body Scan and Reshape – για τόνωση σώματος και αναδόμηση
 • Relieve Effects of Gravity – για αντιστροφή στις φθορές του χρόνου
 • Exercise Motivation and Fitness – για ενίσχυση κινήτρων και υγεία σώματος
 • Opal Rejuvenation 25 – πρόγραμμα 30 λεπτών που περιέχει: Energy Restoration, Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors
 • Pearl Rejuvenation 55 – πρόγραμμα 60 λεπτών που περιέχει: Energy Restoration, Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors, Face and Beauty.
  Weight Management, Skin and Hair, Body Scan and Reshape
 • Crystal Rejuvenation 20 – Ένα ενεργειακό Facelift 30 λεπτών
 • S-ENSO Rejuvenation 55 – Πρόγραμμα 60 λεπτών που περιέχει: Energy Restoration, Anti-Aging, Stress Reduction, Environmental Stressors, Relieve Effects of Gravity

Αποτελέσματα Βιοανάδρασης (Bioreaction Results).

Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος εμφανίζεται μια λίστα από παράγοντες. Σε αυτούς τους παράγοντες εμφανίζεται ένας αριθμός ο οποίος εάν είναι αρκετά υψηλός σημαίνει ότι επηρεάζει σημαντικά την εμφάνιση. Όταν συμβαίνει αυτό, επιλέγεται ο συγκεκριμένος παράγοντας και μέσω του λογισμικού S-ENSO βελτιώνεται. Το ποσοστό βελτίωσης εμφανίζεται σε μια τιμή αποκατάστασης (rectification value). Συνήθως από τη πρώτη συνεδρία μέχρι τη δωδέκατη οι αριθμοί των παραγόντων έχουν φθίνουσα πορεία και έτσι σταδιακά η εμφάνιση σταματά να επηρεάζεται αρνητικά από περιβαλλοντικές ή βιολογικές συνθήκες.

Οι παράγοντες όπως αναφέρονται στο S-ENSO είναι:

 1. Νεανικότητα Οικογένειας (Τελομέρη του DNA)
 2. Αντανάκλαση νεανικών επιπέδων ενέργειας (Δεϋδροεπιανδροστερόνη [DHEA])
 3. Ύπνος ομορφιάς – ανάπλασης (Μελατονίνη)
 4. Νεανική εμφάνιση νυχιών, δέρματος και μαλλιών (Αυξητική Ορμόνη)
 5. Διατήρηση μυικού τόνου (Ορμόνη Παρα-θυρεοειδούς)
 6. Μπλοκάρισμα στις αναπλαστικές ικανότητες (Απελευθέρωση Παραγόντων από Αυξητική Ορμόνη)
 7. Γήρανση εμφάνισης από πολλαπλές αιτίες (Φόρμουλα Εναρμόνισης S-ENSO)
 8. Αλλαγή στη συνεκτικότητα της εμφάνισης των μαλλιών, του δέρματος ή του βάρους (Ορμόνη Θυρεοειδούς)
 9. Ξηρότητα δέρματος (Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα)
 10. Ευαισθησία δέρματος και ικανότητα να επιδιορθώνεται γρήγορα (Αγγελιοφόρος RNA)
 11. Ανταπόκριση του δέρματος στα απαραίτητα λιπαρά οξέα (Φόρμουλα Λιπαρών Οξέων S-ENSO)
 12. Επιρροή ηλιακής ακτινοβολίας ή ραδιενέργειας από το περιβάλλον στην εμφάνιση του δέρματος (Γεωπαθητικό Στρες από το περιβάλλον)
 13. Ενυδατωμένη και φρέσκια εμφάνιση του δέρματος (Τοξικότητα ή Αφυδάτωση)
 14. Ιοί ή Λοιμώξεις ως παράγοντες επιρροής της εμφάνισης (Εσωτερικές αντιδράσεις, Ανοσοποιητικό Σύστημα)
 15. Καιρός, ρύπανση ή μόλυνση ως παράγοντες επιρροής του δέρματος (Περιβαλλοντική Τοξικότητα)
 16. Σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος (Ελαστίνη)
 17. Σφριγηλό και γεμάτο δέρμα (Κολλαγόνο)
 18. Επιρροή ασθενειών ή λοιμώξεων στην εμφάνιση του δέρματος (Ορμόνη Θύμου Αδένα)
 19. Σκληρή υφή δέρματος (Ασβέστιο στους ιστούς)
 20. Επιρροή δέρματος από αποθηκευμένους ρύπους (Ελεύθερες ρίζες στους ιστούς)
 21. Απώλεια ζωτικής δύναμης ως παράγοντας επιρροής στην εμφάνιση του δέρματος (Κβαντική Κατάπτωση – Εντροπία)

Πίνακας VARHO.

Το S-ENSO δίνει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματος που επηρεάζεται από πέντε παραμέτρους:

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ
V VOLTAGE Επινεφριδική λειτουργία – Dopamine
A AMPERAGE Εγκεφαλική λειτουργία και σεροτονίνη
R RESISTANCE Αντίσταση του οργανισμού και ανοσοποιητικό σύστημα
H HYDRATION Ενυδάτωση σε κυτταρικό επίπεδο
O OXYGENATION Κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα σε κυτταρικό επίπεδο

 

Όλοι οι παράμετροι έχουν βέλτιστες τιμές για την τέλεια κατάσταση του δέρματος, τις οποίες η συσκευή μπορεί να προσαρμόσει και να εξισορροπήσει για τη καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
Επιπλέον η ηλικία του οργανισμού χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

 • Cellular Age – Κυτταρική Ηλικία
 • Tissue Age – Ηλικία των Ιστών
 • Metabolic Age – Μεταβολική Ηλικία

Η κάθε κατηγορία δίνει πληροφορίες για το πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός στην φθορά του χρόνου. Όταν κρίνεται σκόπιμη η παρέμβαση, η συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης μέσω του λογισμικού S-ENSO μπορεί να διορθώσει τις τιμές. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα αρχίζει να αποκτά όψη νεότερης ηλικίας από την πραγματική χρονολογική ηλικία του ατόμου.

Ποιο είναι το επιστημονικό υπόβαθρο πίσω από το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO;

Η επιστήμη έχει αποδείξει πως κάθε λειτουργία του ανθρώπινου σώματος έχει ηλεκτρική βάση. Τα όργανα, οι αδένες, τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα να επιδιορθώνονται μόνα τους- όλα αυτά είναι ηλεκτρικά συμβάντα. Καθώς μεγαλώνουμε, η δυνατότητα αυτή φθίνει όπως επίσης και οι ηλεκτρικές ώσεις οι οποίες στέλνουν μηνύματα από τον εγκέφαλο στους μυς, μέσω του νωτιαίου μυελού με αποτέλεσμα τα μηνύματα να μην στέλνονται σωστά. Θεραπείες με μικρή τάση ρεύματος (micro-current treatments) χρησιμοποιούνται σε πολλές μορφές ηλεκτροθεραπείας, μπορούν να αυξήσουν τον κυκλοφοριακό ρυθμό, αυξάνοντας έτσι τη ροή οξυγόνου και κατ’ επέκταση ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του μικρο- ρεύματος είναι η ενίσχυση της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), ενός μορίου ενεργειακού φορέα που μεταφέρει ενέργεια από τους χημικούς δεσμούς σε εντεργκονικές (ενεργειακά απορροφούμενες) αντιδράσεις εντός του κυττάρου για την κατασκευή πρωτεϊνών, την αναστολή των μυών και των βρογχικών βιολογικών λειτουργιών.

Έρευνες του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, H.Π.Α, πάνω στις θεραπείες με μικρής τάσης ρεύματος (micro-current treatments), συμφώνησαν ότι παρέχουν τα εξής οφέλη:

 • Βελτίωση κυκλοφοριακού και οξυγόνωσης
 • Επανεκπαίδευση μυϊκού ιστού
 • Λείανση σκληρυμένου κολλαγόνου (ουλές – τραύματα)
 • Σμίλευση των μυών του προσώπου
 • Ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου κατά 14 %
 • Ενίσχυση της παραγωγής της ελαστίνης κατά 48 %
 • Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος κατά 38 %
 • Επιτάχυνση της λειτουργίας επισκευής των κυττάρων
 • Ενεργοποίηση της παραγωγής σημαντικών αμινοξέων και ATP

Τι αναφέρουν οι έρευνες για το Σύστημα Αναζωογόνησης S-ENSO;

Για να μετρηθούν τα αποτελέσματα αναζωογόνησης του S-ENSO στον ιστό του δέρματος και του προσώπου, κλινικές δοκιμές χρησιμοποίησαν ειδικά κατασκευασμένη κάμερα (Enhanced Image Technologies TM camera) η οποία χρησιμοποιεί φασματική απεικόνιση και στοχευμένη ανάλυση τριπλών επιδερμίδων -φυσικό, πολωμένο και υπεριώδες- το οποίο επιτρέπει την ακριβή μέτρηση του τόνου του δέρματος, τις παραλλαγές των χρωμάτων, την ταυτοποίηση της κατάστασης του δέρματος και των μελλοντικών προβληματικών περιοχών, την ανάλυση του βάθους των πόρων και των ρυτίδων (δείχνει επίσης το σμήγμα και τη πορφυρίνη σε 3-D), τις βλάβες από τον ήλιο και πολλά άλλα. Στις δοκιμές συμμετείχαν 21 άτομα, κάθε άτομο ερχόταν μία φορά την εβδομάδα για το ίδιο πρόγραμμα S-ENSO REJUVENATION 55 λεπτών. Κάθε εβδομάδα η ίδια φωτογραφική μηχανή ενισχυμένης ανάλυσης τραβούσε και κατέγραφε τα αποτελέσματα της συνεδρίας.

Από τις φωτογραφίες παρατηρήθηκε ότι:

 • Το 71,4% των ατόμων εμφάνιζαν θετικές αλλαγές στους συνολικούς υπολογισμούς ηλικίας (Energetic Age Reaction, Tissue Age Reaction, Metabolic Age Reaction), στον τόνο του δέρματος και στην ποιότητα του ιστού του προσώπου.
 • Το 52,4% εμφάνισε θετικές αλλαγές στα σημάδια UV (που προκλήθηκαν από την ηλιακή ακτινοβολία / UV βλάβη) του προσώπου, με συνολική βελτίωση 46,1% στη μείωση των UV κηλίδων. Οι φωτογραφίες συστηματικά αποκάλυπταν εντυπωσιακές αλλαγές στην επισκευή των ιστών.
 • Σχεδόν μισοί από τους συμμετέχοντες που είχαν ακμή παρουσίασαν βελτίωση.
 • H μεγαλύτερη βελτίωση στην ακμή ήταν κατά 51% σε μόλις τέσσερις συνεδρίες.
  Το 43% των συμμετεχόντων παρουσίασε μείωση των ρυτίδων.

 

Σε άλλη κλινική δοκιμή με 75 συμμετέχοντες, ανέφεραν ότι το σύστημα αναζωογόνησης S-ENSO τους μείωσε το στρες. Το 100% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι μετά από μία μόνο συνεδρία, αισθάνθηκαν πολύ πιο χαλαροί και με λιγότερο άγχος. Μετά από συστηματική χρήση, τα άτομα ανέφεραν περισσότερες βελτιώσεις όπως η απώλεια βάρους, ο καλύτερος ύπνος, η μείωση των ρυτίδων και η φρεσκότερη εμφάνιση του δέρματος. Το σύστημα ομορφιάς S-ENSO έχει δείξει επίσης ότι βοηθάει στη ρύθμιση της αϋπνίας. Σε μελέτη 100 ατόμων, 81% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι κοιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Από αυτά το 65% κοιμήθηκε μετά τα πρώτα πέντε λεπτά και παρέμεινε σε ύπνο μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεδρία. Πολλοί επίσης ανέφεραν ότι κοιμούνται πιο εύκολα, χωρίς διακοπές μέσα στη νύχτα, μετά από τακτική χρήση του προγράμματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το S-ENSO έχει αποδειχθεί ότι έχει αποτελέσματα μετά από μόλις μία, δύο ή τρεις συνεδρίες. Από διάφορες ομάδες δοκιμών, πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει βελτίωση μετά από μία μόνο συνεδρία. Τα μέγιστα οφέλη επιτυγχάνονται πιο συχνά μετά από 12 συνεδρίες. Ωστόσο, διαφορετικά αποτελέσματα παρουσιάζονται ανάλογα με το άτομο. Η βέλτιστη χρήση είναι μία έως τρεις φορές την εβδομάδα για την επίτευξη ορατών αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κβαντική Βιοανάδραση _ Quantum Biofeedback

Τι είναι οι τόνοι Solfeggio;

Οι τόνοι Solfeggio λέγεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην αρχαιότητα από τους Γρηγοριανούς μοναχούς για να ενισχύσουν την πνευματική σύνδεση. Οι συχνότητες που συνθέτουν αυτούς τους τόνους λέγεται ότι έχουν απίστευτο θεραπευτικό δυναμικό για το ανθρώπινο σώμα, ειδικά το DNA. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλούν μεγάλη πνευματική αφύπνιση και μετασχηματισμό. Η μουσική που δημιουργήθηκε από την κλίμακα Ancient Solfeggio, διεγείρει τη δόνηση της διευρυμένης δημιουργικότητας, την ευκολότερη επίλυση προβλημάτων και την ολιστική υγεία. Oι ήχοι Solfeggio αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα του λογισμικού S-ENSO και χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία της χαλάρωσης και της επανασύνδεσης με την εσωτερική γαλήνη και τη φυσική αρμονία. Εννιά από τις συχνότητες Solfeggio περιλαμβάνουν:

 • 174 Hz: Acceptance and Grounding of Manifestation Into Being
 • 285 Hz: Releasing Shame and Doubt
 • 396 UT: Liberating Guilt and Fear
 • 417 RE: Creating change and releasing patterns
 • 528 MI: Miracles, Transformation, Anti – Aging, DNA repair
 • 638 FA: Relationships and Connections
 • 741 SOL: Awakening Intuition
 • 852 LA: Transmutation: Returning to Spiritual Order
 • 963 Hz: Unity with Spiritual Order