Skip συνδέσμους

Online Συνεδρίες

online-biofeedback

Οι Online συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω βιντεοκλήσης. Χωρίζονται στις συνεδρίες Συμβουλευτικής και στις συνεδρίες Κβαντικής Βιοανάδρασης από απόσταση – Subspace Remote Healing. Οι δεύτερες μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στους υφιστάμενους πελάτες μας, ενώ οι πρώτες μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε που επιθυμεί καλύτερη υγεία, δυνατότερο ανοσοποιητικό σύστημα  και ιδανικό βάρος.

Η Online Συμβουλευτική με τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D., κατευθύνεται στην παροχή ολιστικών προτάσεων για τη βελτίωση της διατροφής, τη μείωση των τοξινών, την ενημέρωση για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, βότανα και τροφές που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός – βάσει του ιατρικού ιστορικού συμπτωμάτων και τις μικροβιολογικές εξετάσεις – με στόχο τη βέλτιστη υγεία, το ιδανικό βάρος, ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Για τους ήδη πελάτες μας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της διάρκειας της Online Συμβουλευτικής από 30 έως 90 λεπτά, ενώ για όσους θα είναι η πρώτη τους επαφή με τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. η διάρκεια της συμβουλευτικής είναι 90 λεπτά.

Η θεραπεία από απόσταση, Subspace Remote Healing, είναι σαν την ασύρματη τεχνολογία.  Ένα παράδειγμα είναι το γκαράζ και το τηλεχειριστήριό του που λειτουργούν με ασύρματες μεθόδους. Το κινητό τηλέφωνο λειτουργεί σε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις. Απλά πρέπει να υπάρχει αποστολέας και δέκτης. Στη περίπτωση της θεραπείας Subspace ο αποστολέας είναι η συσκευή EDUCTOR και ο δέκτης είναι ο άνθρωπος. Όταν ένα άτομο γεννιέται, έχει μια πολύ συγκεκριμένη ενέργεια, που το κάνει διακριτό και μοναδικό στον κβαντικό κόσμο. Η θεραπεία Subspace Remote Healing, είναι δυνατή με τη συγκατάθεσή του ατόμου και παρέχοντας τις εξής πληροφορίες στην συσκευή: πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησής, τόπος γέννησης και συχνότητα DNA, ώστε η συσκευή να μπορεί να εντοπίσει τον «δέκτη». Για αυτό τον λόγο μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έστω μια συνεδρία Κβαντικής Βιοανάδρασης από κοντά μπορούν να επιλέξουν αυτή τη μέθοδο. Η μέθοδος θεραπείας από απόσταση, στους επιστημονικούς κύκλους, είναι γνωστή ως non-local healing.  Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ανθρώπινου σώματος, έχουν μετρηθεί και αποδειχθεί ότι εκτείνονται πέρα από τα όρια του ανθρώπινου σώματος. Δεν υπάρχει γνωστό όριο απόστασης που διανύεται από αυτές τις μετρούμενες ενεργειακές δυνάμεις.

Το φετινό βραβείο Νόμπελ Φυσικής απονεμήθηκε εξίσου στους Alain Aspect, John Clauser και Anton Zeilinger για τα πρωτοποριακά πειράματά τους χρησιμοποιώντας κβαντική εμπλοκή (quantum entanglement), όπου δύο σωματίδια συμπεριφέρονται σαν μια ενιαία μονάδα ακόμη και όταν χωρίζονται. Τα αποτελέσματά τους έχουν ανοίξει το δρόμο για τη νέα τεχνολογία που βασίζεται σε κβαντικές πληροφορίες και “subspace”.

Το έργο τους αποδεικνύει την κβαντική εμπλοκή που είναι το περίεργο φαινόμενο στο οποίο δύο ή περισσότερα σωματίδια υπάρχουν σε μια λεγόμενη εμπλεκόμενη κατάσταση. Σε αυτή την περίεργη κατάσταση, μια ενέργεια που γίνεται σε ένα από τα σωματίδια μπορεί να κυματίσει στιγμιαία ολόκληρο το μπερδεμένο σύνολο, προβλέποντας τη συμπεριφορά των άλλων σωματιδίων, ακόμα κι αν είναι πολύ μακριά. Εάν ένας παρατηρητής προσδιορίσει την κατάσταση ενός τέτοιου σωματιδίου, τα μπερδεμένα αντίστοιχά του θα αντανακλούν αμέσως αυτήν την κατάσταση—είτε βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με τον παρατηρητή είτε σε έναν γαλαξία στην αντίθετη πλευρά του σύμπαντος.

Με αυτό τον τρόπο εξηγείται το “subspace” εξ αποστάσεως.  https://www.nobelprize.org/prizes/physics/2022/pressrelease