Skip συνδέσμους

Ολιστική Διατροφολογία

Αν ψάχνετε τον τρόπο να κερδίσετε την δυναμική υγεία σας σε όλα τα επίπεδα είστε στον σωστό δρόμο. Εσείς είστε ο αρχιτέκτονας του σώματος, του νου και της ψυχής σας.

Love-Diet-Greek-Δρ.-Βιολέττα-Αννινού

The Love Diet – The Body Wisdom System Guide (2003)

Το βιβλίο The Love Diet – The Body Wisdom System Guide (2003) της Δρ. Βιολέττας Αννίνου, Ph.D. ήταν ένα σημαντικό βήμα για την βοήθεια των ανθρώπων στην οργάνωση των διατροφικών επιλογών, με μια ολιστική συμβουλευτική προσέγγιση που έχει ως στόχο την επίτευξη της βέλτιστης υγείας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί μόνο στο ιατρείο της Δρ. Βιολέττας Αννίνου, Ph,D. στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και δίνεται δώρο με μία συνεδρεία Κβαντικής Βιοανάδρασης. Θεωρείται ένας ανανεωτικός και θεραπευτικός οδηγός για να έρθουμε πιο κοντά στη σοφία του σώματος μας. Δεν βοηθάει μόνο στην απώλεια βάρους, αλλά συνεισφέρει και στην ενίσχυση της φυσικής, συναισθηματικής και πνευματικής κατάστασης για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και την επιβράδυνση της γήρανσης.

Πώς να ανακαλύψετε τη Βιοχημική σας Μοναδικότητα.

Πώς να βελτιώσετε το Βασικό Μεταβολικό σας Ρυθμό.

Πώς να συνδεθείτε με τη Σοφία του Σώματός σας.

Πώς να μειώσετε βάρος εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με έναν αναζωογονητικό τρόπο.

Πώς να οργανώσετε το νού σας, να φτιάξετε τη διατροφή σας και να νικήσετε το πάχος.

Πώς να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε τροφές ως υποκατάστατο όταν δεν πεινάτε πραγματικά.

Πώς να βελτιώσετε τη μνήμη και τη συγκέντρωσή σας.

Πώς να αυξήσετε τη σεροτονίνη για την ευεξία νού, σώματος και πνεύματος.

Πώς να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα για αυτο-βιο-ανάδραση.

Πώς να μειώσετε συμπτώματα όπως δυσκοιλιότητα, αϋπνία, πονοκέφαλοι, ακμή, αλλεργίες, κυτταρίτιδα και πολλά άλλα.

Πώς να χτίσετε τη δυναμική Υγεία και να μάθετε τα κλειδιά για τα μυστικά της ομορφιάς και της ζωντάνιας σε κυτταρικό επίπεδο.

Ολιστική Διατροφή, Μοριακή Βιολογία και Κβαντική Βιοανάδραση.

holistic-nutritionist

Ο συνδυασμός της συμβουλευτικής για Ολιστική Διατροφή με τη συνεδρία Κβαντικής Ιατρικής Βιοανάδρασης μπορούν να επιφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η συμβουλευτική για Ολιστική Διατροφή κατευθύνεται στην παροχή ολιστικών προτάσεων για τη βελτίωση της διατροφής, τη μείωση των τοξινών, την ενημέρωση για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, βότανα και τροφές που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός – βάσει του ιατρικού ιστορικού συμπτωμάτων και τις μικροβιολογικές εξετάσεις – με στόχο τη βέλτιστη υγεία, το ιδανικό βάρος, ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Ο συνδυασμός των μεθόδων είναι βοηθητικός στο να μάθετε γιατί.

1ο βήμα: Αυξήστε τη Συνειδητότητά σας – Γνωρίστε τη βιοχημική μοναδικότητά σας – σε φυσικά, συναισθηματικά, πνευματικά, και ψυχικά επίπεδα.

Απώλεια βάρους, Αντιγήρανση και Κβαντική Βιοανάδραση

Το καλύτερο στην ενεργειακή ιατρική, συμβάλει στη βελτίωση της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής ευεξίας και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για: εντοπισμό άγχους – μείωση άγχους – απώλεια βάρους, με αποτέλεσμα πιο νεανική διάθεση…

Είναι σαν ένα “ενεργειακό σωματικό τσεκ-απ”. Είναι μια πολύ άνετη και ξεκούραστη μέθοδος, χωρίς καθόλου παρενέργειες. Η Κβαντική Βιοανάδραση δεν αντικαθιστά τις μικροβιολογικές εξετάσεις, αλλά δίνει ενεργετική πληροφορία που δεν είναι διαθέσιμη σε βιοχημικό επίπεδο. Μπορείτε να ελέγξετε την ενεργειακή κατεύθυνση του σώματός σας. Η Κβαντική Βιοανάδραση σας δίνει πληροφορίες όπως ηλεκτρικοί σωματικοί παράμετροι σε όρους βιοφυσικής, έτσι ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον.

Με την Κβαντική Βιοανάδραση, το πιο σημαντικό εργαλείο στην Ενεργειακή Ιατρική, δε μαθαίνετε μόνο τι εμποδίζει το μεταβολισμό σας, προκαλεί κυτταρίτιδα, ακόμα και γήρανση, αλλά με τη συσκευή θα μπορείτε να τα εναρμονίζετε μέσω συχνοτήτων.

Με την Κβαντική Βιοανάδραση μπορείτε να μάθετε την Κυτταρική και Μεταβολική σας ηλικία.

Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι μια άριστη συσκευή για πρόληψη, ισορρόπηση και εναρμόνιση του σώματος. Υπάρχουν πάνω από 3500 προγράμματα, όπως: αντι-γήρανση, μείωση όρεξης, εθισμών, ερεθισμού του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωσης της πέψης, ερεθισμού μνήμης, συγκέντρωσης, αύξησης μεταβολισμού και πολλά ακόμα.

Ξεκινήστε σήμερα την πορεία προς τη Δυναμική Υγεία, Ζωντάνια και Ομορφιά:

 1. Κβαντική Βιοανάδραση Αντιγηραντικό Προφίλ – για Νεότητα
 2. Κβαντική Βιοανάδραση NLP – NeuroLinguistic Programming – Κάθε συναίσθημα έχει μια συχνότητα. Ανακαλύψτε τον Συναισθηματικό Χάρτη σας και τον Χάρτη των Νευροδιαβιβαστών σας.
 3. Κβαντική Βιοανάδραση και pH
  Η μέτρηση των πρωτονίων και των ηλεκτρονίων αντανακλούν το pH σας. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι ένα όξινο pH αντιπροσωπεύει την τοξικότητα και εμποδίζει το μεταβολισμό σας.Οι τελευταίες έρευνες στις Νευροεπιστήμες έχουν δείξει ότι η αρνητικότητα σε όλα τα επίπεδα, συναισθηματικά, ψυχολογικά, φυσικά, πνευματικά, διανοητικά επίσης επηρρεάζει το pH σας.
 4. Κβαντική Βιοανάδραση και Μεταβολικό προφίλ
  Τώρα μπορείτε να πείτε αντίο στις «τυφλές δίαιτες». Με την Κβαντική Βιοανάδραση μάθετε γιατί μπλοκάρεται ο μεταβολισμός σας.
 5. Κβαντική Βιοανάδραση και Γλυκαιμικό Προφίλ
  Μπορείτε να μάθετε πώς να αποτρέψετε την υπεργλυκαιμία ή την υπογλυκαιμία και να έχετε τα σωστά επίπεδα γλυκόζης, ώστε να χάνετε εύκολα βάρος. Θα αισθάνεστε καλύτερα, θα συγκεντρώνεστε περισσότερο, θα βελτιώσετε τη δύναμη της θέλησής σας και θα βελτιώσετε τα επίπεδα της σεροτονίνης και το ανοσοποιητικό σας σύστημα, έτσι ώστε να αισθάνεστε αρμονία και ισορροπία. Αν τα επίπεδα γλυκόζης δεν είναι τα φυσιολογικά, θα έχει συνέπειες στο πάγκρεας, τις ορμόνες, τους νευροδιαβιβαστές, το ανοσοποιητικό σύστημα, και πολλά ακόμα…
 6. Κβαντική Βιοανάδραση και Κυκλική Δίαιτα (Rotation Diet)
  Μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης μπορείτε να δείτε τι τροφές μπλοκάρουν το μεταβολισμό σας, μπορείτε να ελέγξετε για αλλεργίες σε τροφές ή την υπεραντιδραστικότητα τροφών και ποιες τροφές απορρίπτει το σώμα σας κι έχετε ευαισθησία απέναντί τους, όπως και να μάθετε να συνδυάζετε τις τροφές σωστά, για καλύτερο μεταβολισμό.
 7. Κβαντική Βιοανάδραση και Προσωπικό Προφίλ Κυτταρίτιδας
  Ανακαλύψτε την αιτία της κυτταρίτιδας – αν είναι ηπατικές διαταραχές, ορμονικές, τοξικές κλπ.
 8. Κβαντική Βιοανάδραση και Βιταμινο – Προφίλ
  Ανακαλύψτε σύμφωνα με τη βιοχημική σας μοναδικότητα ποιες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, απαραίτητα λιπαρά οξέα, αμινοξέα λείπουν και/ή αναγνωρίζονται ή απορροφώνται από τη δίαιτά σας για δυναμική υγεία και εσωτερική κυτταρική ομορφιά.
 9. Κβαντική Βιοανάδραση και Προφίλ Βοτάνων για Δυναμική Υγεία
  Για δυναμική υγεία, αρμονία και ισορροπία, ώστε να κατακτήσετε την πνευματική και σωματική ευεξία.
 10. Κβαντική Βιοανάδραση και Προφίλ Ανθοϊαμάτων του Dr. Bach (Calming Flower Essences)
  Ανακαλύψτε ποια χαλαρωτικά ανθοϊάματα εξισορροπούν το νου και το σώμα για καλύτερη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών και υψηλότερα επίπεδα σεροτονίνης ώστε να επιτύχετε στη διαχείριση του βάρους και τη Δυναμική Υγεία.

Μάθετε γιατί:

 • ο μεταβολισμός σας μπλοκάρεται και στρεσάρεται και δεν μπορείτε να χάσετε βάρος.
 • Παίρνετε εύκολα βάρος.
 • υποφέρετε από στρες και κατάθλιψη.
 • έχετε πονοκεφάλους και αϋπνία.
 • νιώθετε φούσκωμα, δυσκοιλιότητα.
 • θέλετε να βάλετε ένα φρένο στη διαδικασία γήρανσης.
 • έχετε αλλεργίες.
 • έχετε κυτταρίτιδα.
 • έχετε βουλιμία.
 • έχετε χρόνια κόπωση.

Βάλτε ένα τέλος στις «τυφλές δίαιτες». Μάθετε πώς να μειώσετε το βάρος σας και να είστε νικητές.