Εξατομικευμένη Εκπαίδευση

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση με το πρόγραμμα διδασκαλίας (10 ωρών) της Δρ. Βιολέττας Αννίνου, δίνει τη δυνατότητα εστίασης στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου και στην απόκτηση γνώσεων για τη χρήση της συσκευής βάσει της ειδικότητας του.

Η σημαντικότητα του τελευταίου έγκειται στο ότι σήμερα υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις συσκευές Κβαντικής Βιοανάδρασης παγκοσμίως. Συμπεριλαμβάνονται γιατροί, κτηνίατροι, αθλητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγοι, υπνοθεραπευτές, οδοντίατροι, βιολόγοι, διαιτολόγοι, βελονιστές, ομοιοπαθητικοί, ερευνητικά ινστιτούτα, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί προσωπική χαλάρωση, ευεξία και καταπολέμηση του πόνου και του άγχους.

Σε κάθε περίπτωση, η κατεύθυνση της διδασκαλίας βάσει του προγράμματος εκπαίδευσης της Δρ. Βιολέττας Αννίνου είναι διαφορετική, καθώς δεν παρέχει ένα γενικό πλαίσιο γνώσεων και πρακτικής αλλά αναγνωρίζει ότι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων με γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο τους μπορεί να τους μετατρέψει σε καλύτερους επαγγελματίες.

Μετά την ολοκλήρωση των 10 ωρών εκπαίδευσης, όσοι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν περισσότερες διδακτικές ώρες ή στους ήδη επαγγελματίες κατόχους της συσκευής Κβαντικής Βιοανάδρασης που επιθυμούν μάθημα σε συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει η δυνατότητα καθοδήγησης (mentoring) στα απαιτητικά περιστατικά της δουλείας τους ή απλής διδασκαλίας με χρέωση.

Επίσημος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των Συσκευών QX

Η Δρ. Βιολέττα Αννίνου είναι επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας QX WORLD στην Ελλάδα. Η QX WORLD δημιουργήθηκε από τον εφευρέτη και πατέρα των συσκευών Kβαντικής Βιοανάδρασης και της σύγχρονης ιατρικής, του Prof. William Nelson. Είναι η νόμιμη επίσημη εταιρεία ανάπτυξης και υποστήριξης του λογισμικού υλικού των συσκευών Κβαντικής Βιοανάδρασης (SCIO, INDIGO, EDUCTOR, QUEX S, QUEX ED). Από την QX WORLD γίνονται οι επίσημες ενημερώσεις λογισμικού (updates) και είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της γνησιότητας των συσκευών Κβαντικής Βιοανάδρασης που υπάρχουν στην αγορά. Συνεπώς η απόκτηση μιας συσκευής από την QX WORLD μέσω της Δρ. Βιολέττας Αννίνου εγγυάται τη γνησιότητα της καθώς και τη συνεχή ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις των λογισμικών.

Οι αγορές νέων συσκευών μέσω της Δρ. Βιολέττας Αννίνου παρέχουν:

✔️ Δωρεάν νέο φορητό υπολογιστή HP *

✔️ Δωρεάν 10 ώρες εξατομικευμένης διδασκαλίας

✔️ Δυνατότητα εκπαίδευσης στον χώρο σας, με εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω Team Viewer και Skype

* Οι δωρεάν παροχές δεν ισχύουν όταν οι συσκευές βρίσκονται σε έκπτωση από την εταιρία, τότε ισχύουν μόνο οι 10 ώρες εκπαίδευσης.

Εκπαιδεύουμε

Ψυχίατροι Οφθαλμίατροι Ομοιοπαθητικοί
Αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων Παθολόγοι Αισθητικοί
Νευρολόγοι Νοσηλευτές Κέντρα Γιόγκα
Μικροβιολόγοι Διαιτολόγοι / Διατροφολόγοι Γυμναστές / Personal Trainers
Ενδοκρινολόγοι Φυσιοθεραπευτές Επαγγελματίες Αθλητές
Καρδιολόγοι Λογοθεραπευτές Ψυχολόγοι
Οδοντίατροι Προπονητές Οικογένειες (Προσωπική Χρήση)

Μερικοί από τους Μαθητές Μας